Over het cursusaanbod

Cursussen online VANAF 13 APRIL 2020

Het idee voor een online cursusaanbod is ontstaan vanuit de huidige COVID19 crisis. Het is van groot belang dat uw kind creatief gestimuleerd blijft worden, juist in zo een spannende tijd als deze, ten behoeve van zijn of haar emotionele en intellectuele ontwikkeling. 

Dit online cursusaanbod is speciaal ontworpen voor kinderen in het (speciaal) basisonderwijs die weinig tot geen ervaring hebben in het maken van muziek EN het geweldig vinden om ermee bezig te zijn.

U kunt kiezen uit de volgende soorten cursusprogramma’s:

  • 6-pack Let’s get SKILLS! 

een muziek cursus bestaande uit 6 online lessen

De inhoud van deze cursus legt de focus op het aanleren van muzikale vaardigheden middels lekker muziek maken. In een periode van 4 weken bied ik uw kind 6 online lessen aan op vooraf afgestemde data die zullen plaatsvinden aan de hand van de applicatie Zoom. Samen met uw kind werken we toe naar een live concert speciaal voor vrienden en/of familie die door COVID19 tijdelijk in isolatie moeten leven. Ook nemen we een audio recording op van de muzikale compositie die dient als eindproduct van de cursus. Met jullie toestemming post ik de creatie op de website en is deze voor 3 maanden online te beluisteren voor vrienden, familie en andere geïnteresseerden.

  • 4-pack Song Making

een muziek cursus bestaande uit 4 online lessen.

In deze cursus begeleid ik uw kind in het bedenken van een liedtekst en leggen we samen een fundering voor een goede beat en passende akkoorden. Ik gebruik bij deze cursus een loopstation om de briljante ideeën van uw kind mee op te nemen. In een periode van 2 weken bied ik uw kind 4 online lessen aan op vooraf afgestemde data die zullen plaatsvinden aan de hand van de applicatie Zoom. In deze cursus werkt uw kind toe naar het maken van een complete song en het opnemen van een home made videoclip. Met jullie toestemming post ik de creatie op de website en is deze voor 3 maanden online te bekijken/ beluisteren voor vrienden, familie en andere geïnteresseerden.

  • Kennismakingsgesprek (speciaal onderwijs)

Het cursusaanbod is gericht op het leerniveau van kinderen tussen de 6 en 10 jaar, maar kan ook vooraf persoonlijk op maat ontworpen worden voor de speciale behoeften van uw zoon of dochter. Vind u het fijn om eerst even samen met uw kind kennis te maken voordat u aan een cursus begint of wilt u samen kijken naar het juiste pakket? Dan kunt u een gratis kennismakingsgesprek met mij aanvragen middels Zoom of Skype. Stuur een e-mail met de naam en leeftijd van uw kind samen met de reden voor de aanvraag naar info@emmagroothof.nl.

Ik post wekelijks nieuw materiaal op de website dat steun kan bieden aan u en uw kind in deze turbulente periode, dus volg Juf Emma Muziek op Twitter en Facebook om het maximale voor uw kind uit deze website te halen.