Online cursussen

Kinderen met een stadspas kunnen de muzieklessen vergoed krijgen via het Jongerencultuurfonds als zij een pakket van 10 losse lessen aanvragen. Neem uw stadspasnummer op in de aanvraag
Promo filmpje losse online muzieklessen.

NU BESCHIKBAAR

Vraag een gratis proefles aan

Dit online cursusaanbod is ontstaan vanuit de huidige COVID-19 crisis. Het is van groot belang dat uw kind creatief gestimuleerd blijft worden, juist in zo een spannende tijd als deze, ten behoeve van zijn of haar emotionele en intellectuele ontwikkeling. 

Dit online cursusaanbod is speciaal ontworpen voor kinderen in het (speciaal) basisonderwijs die weinig tot geen ervaring hebben in het maken van muziek.

U kunt kiezen uit de volgende soorten cursusprogramma’s:

  • Losse creatieve muzieklessen

een muziekles duurt 30 minuten €25- boek nu 

Deze muzieklessen focussen zich op het plezier van het muziek maken zelf. Het ontplooien van creativiteit, zelfexpressie en eigenheid van het kind staan hierin centraal. Ik ben goed in het opwekken van interesse voor het muzikale proces bij kinderen en ze hierin te activeren. Uw kind kan zo veel lessen volgen als hij/zij wilt. Vraag een gratis proefles aan!

  • 6 lessen pakket: Let’s get SKILLS!

een muziek cursus bestaande uit 6 online lessen €180 – boek nu

De inhoud van deze cursus legt de focus op het aanleren van cruciale muzikale vaardigheden middels lekker muziek maken. In een periode van 4 weken bied ik uw kind 6 online lessen aan op vooraf afgestemde data die zullen plaatsvinden aan de hand van de applicatie Zoom. Samen met uw kind werken we toe naar een live concert speciaal voor vrienden en/of familie die door COVID19 tijdelijk in isolatie moeten leven. Ook nemen we een audio recording op van de muzikale compositie die dient als eindproduct van de cursus. 

  • 4 lessen pakket: Let’s make MUSIC! 

een muziek cursus bestaande uit 4 online lessen €130 – boek nu

In deze cursus begeleid ik uw kind in het bedenken van een liedtekst en leggen we samen een fundering voor een goede beat en passende akkoorden. Ik gebruik bij deze cursus een loopstation om de briljante ideeën van uw kind mee op te nemen. In een periode van 2 weken bied ik uw kind 4 online lessen aan op vooraf afgestemde data die zullen plaatsvinden aan de hand van de applicatie Zoom. In deze cursus werkt uw kind toe naar het maken van een complete song en het opnemen van een home made videoclip. 

Het cursusaanbod is gericht op het leerniveau van kinderen tussen de 4 en 12 jaar, maar kan ook vooraf persoonlijk op maat ontworpen worden voor de speciale behoeften van uw zoon of dochter. Vind u het fijn om eerst even samen met uw kind kennis te maken voordat u aan een cursus begint of wilt u samen kijken naar het juiste pakket? Dan kunt u een gratis kennismakingsgesprek bij mij aanvragen middels Zoom of Skype. Stuur een e-mail via het contactforumlier op de website en neem de naam en leeftijd van uw kind mee in de aanvraag.

Ik post wekelijks nieuw materiaal op de website dat steun kan bieden aan u en uw kind in deze turbulente periode, dus volg Juf Emma Muziek op TWITTER, YOUTUBE en FACEBOOK om het maximale voor uw kind uit deze website te halen.